Definitions

from Wiktionary, Creative Commons Attribution/Share-Alike License

  • interj. Expressing disgust or trepidation.

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Examples

  • Or, as Slattery put it: "We make gak, which is a total slang term that basically means digital stuff going on" - i.e.

    chicagotribune.com - News

  • Karena mayoritas orang Indonesia 'ngga terima' kalo pulang dari dokter dg tangan kosong alias gak dikasi resep.

    BananaTalk - Lita Mariana's Weblog

  • Walaupun emang murah harga kamarnya, tapi kayaknya gak akan nyaman.

    WordPress.com News

  • You can follow any responses to this entry through the September 11th, 2008 at 11: 57 am harusnya yang monopoli itu yang tv tak berbayar, pasti gak akan diprotes kekeke

    Merdeka.or.id

  • = manalagi dan aku ikutin, baru aku percaya dan semenjak itu penghasilan aku lumayan bisa mencukupi keluarga bahkan aku masih bisa nabung, kalo anda berhasil pasti anda gak akan cerita sama orang lain. bahtera rental menyewakan kendaraan untuk bandung dan sekitarnya: * inova * avanza * pregio * bus * dll hub 022-92281843 email: bahagiasejahtera23@yahoo.com

    We Blog A Lot

  • = manalagi dan aku ikutin, baru aku percaya dan semenjak itu penghasilan aku lumayan bisa mencukupi keluarga bahkan aku masih bisa nabung, kalo anda berhasil pasti anda gak akan cerita sama orang lain.

    We Blog A Lot

  • He will give some meat to eagle if it says "gak" and he will give some water if it says "guk".

    MIND MELD: Guide to International SF/F (Part I )

  • Kids Fit N Fun Day will feature a variety of free activities, including "gak" making, face painting fingerprinting, water safety and outdoor play in huge inflatables.

    Kansas City infoZine Headlines

  • Kansas City, MO - infoZine - Kids and parents can learn the benefits of a healthy lifestyle -- and the joys of "gak" making, face painting and man's best friend -- at the Turner Recreation Commission's Kids Fit N Fun Day from 10 a.m. to 2 p.m. Saturday, April 25 at the Arthur C. Waugh Community Center, 831 S. 55th Street, Kansas City, Kan.

    Kansas City infoZine Headlines

  • Something that's gakky is something that, upon contact with it, forces you to turn your head slighty askew and make a "gak" sound in the back of your throat, lip curled slightly and an eyebrow raised a little.

    Apartment Therapy Main

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.

  • I was using this word as a general exclamation for quite a while before somebody pointed out that it's also something slimy.

    Gak!

    July 2, 2007

  • I think it's slimy.

    April 19, 2007

  • I think it's Dutch.

    April 19, 2007