Definitions

from The Century Dictionary.

 • noun In entomology, the outer edge of the wing between the apex and the anal or inner angle.

Etymologies

Sorry, no etymologies found.

Support

Help support Wordnik (and make this page ad-free) by adopting the word termen.

Examples

 • De ce foloseşte termenul “Cuvânt” şi nu alte termen?

  Noi Am Privit Slava Lui (Ioan 1.1-18) James F. McGrath 2009

 • Astfel acest termen, logos, Cuvântul, a fost folosit pentru multe secole, timp în care a ajuns să aibă o adâncime profundă de sens şi de semnificaţie.

  Noi Am Privit Slava Lui (Ioan 1.1-18) James F. McGrath 2009

 • De la ei alţii au împrumutat termenul, între care filozoful evreu Filon din Alexandria, un contemporan de-al Domnului Isus, care a folosit acest termen şi concept filozofic ca să explice cum un Dumnezeu transcendent şi perfect ar fi putut interacţiona cu lumea creată şi să se facă cunoscut oamenilor.

  Noi Am Privit Slava Lui (Ioan 1.1-18) James F. McGrath 2009

 • This information was found in the outstanding VOC glossarium: verklaringen van termen, verzameld uit de rijks geschiedkundige publicatiën die betrekking hebben op de Verenigde Oost-indische Compagnie (The Hague: Instituut voor Nederlandse Geschiedenis, 2000).

  How Taiwan Became Chinese 2006

 • Testarea mea Numai în termen de a putea spune-mi, şi ceea ce mi se pare pentru mine nu se poate convinge pe oricine altcineva, eventual, până când nu facă acelaşi lucru de perfecţionare de testare pentru că nu poate exista o pistă de obiective pentru a ştiinţa mea subiectivă, dar ar trebui să-am lăsat că mă opresc?

  ideonexus.com »2007» February 2007

 • Am trimis sonde de la marginea sistemului nostru solar şi dincolo de aceasta, avem o bula de transmisii de televiziune cu o rază de aproape 60 de ani-lumină de la completarea planeta noastră, şi am realizat acest lucru în termen de doar câteva milenii de formare a civilizaţiei şi doar 50000 ani de migrare din Africa.

  ideonexus.com »2007» martie 2007

 • Cei care ştiu, de asemenea, ştiu când cineva a făcut ca testarea şi că regimul de perfecţionare activă de lucru, pentru că nu există o calitate obiectiv în lume în termen.

  ideonexus.com »2007» February 2007

 • Rishis care pretind că Adevărul poate fi cunoscut doar prin căutarea în termen de.

  ideonexus.com »2007» February 2007

 • Dacă doriţi să continue să joace avocat al diavolului, atunci da, că, împărţit în înţelegerea noastră a universului va continua această dezbatere pe termen nelimitat, dacă doriţi să ştie adevărul din nou, vă sugerez să te uiţi în interior.

  ideonexus.com »2007» February 2007

 • "Clasa Warfare" este un termen auzim adesea politicienii evoca atunci când atacă şi atunci când atac sub către cei care nu sunt de acord cu punctele de vedere economic.

  ideonexus.com »2004» August 2004

Comments

Log in or sign up to get involved in the conversation. It's quick and easy.

 • "The forewings are ochreous-white, strongly suffused with deep gray. The inner angle, veins, a longitudinal dash in the cell and a series of spots around the termen are all blackish fuscous. The hindwings are pale smoky gray."

  April 17, 2017